Lepaskan Phillipe Coutinho Secara Pinjaman ,Barcelona & Bayern Munich Capai Persetujuan

Lepaskan Phillipe Coutinho Secara Pinjaman ,Barcelona & Bayern Munich Capai Persetujuan – Nasib tidak menentu pemain sayap Barcelona, Phillipe Coutinho akhirnya terungkai selepas beliau dapat dipinjamkan ke Bayern Munich.

Lepaskan Phillipe Coutinho Secara Pinjaman ,Barcelona & Bayern Munich Capai Persetujuan

Ia lihat Coutinho dapat dipinjamkan sepanjang satu musim berserta pilihan pembelian secara tetap yang turut juga didalam perjanjian tersebut.

“Secara prinsipalnya, pihak kelab mengesahkan kata sepakat udah berjaya dicapai untuk meminjamkan Coutinho ke Bayern (Munich),” jelas Guillermo Amor yang merupakan Pengarah dan jurucakap rasmi Barcelona.

Pengesahan turut dibuat oleh Pengarah Sukan Bayern Munich, Hassan Salihamidzic.

”Saya mampu mengesahkan bahawa Karl-Heinz Rummenigge (CEO Bayern Munich dan saya udah berada di Barcelona terhadap minggu ini dan kita udah capai persetujuan bersama Barcelona FC bersama-sama pemain berikut (Coutinho) dan ejennya.”

“Kami udah mengadakan perbincangan yang benar-benar baik, saya mendambakan mengucapkan menerima kasih kepada FC Barcelona.”

”Sudah tentu, kita masih belum meraih sebagian perkara seperti tandatangan dan ujian perubatan tapi kita gembira berjaya meraih pemain sepertinya.”

“Ia merupakan pindahan secara utang sepanjang semusim,Bandar Bola diikuti bersama pilihan pembelian secara tetap bikin FC Bayern.”

Kehadiran Phillipe Coutinho itu diamati tepat terhadap masanya selepas dua pemain sayap Bayern Munich, Franck Ribery dan Arjen Robben udah mengumumkan persaraan selepas berakhir kempem musim lalu.

Sebelum ini, Bayern Munich udah melengkapkan pindahan secara utang pemain kebangsaan Croatia, Ivan Perisic.

Nampaknya, jentera sayap Bayern Munich seperti dapat ulang menjadi igauan ngeri bikin pasukan lawan terutamanya didalam saingan Bundesliga.

agent six

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *